Hur fungerar det? 

MasterTeachers är en plattform dedikerad till alla lärare runt om i landet! Det är ni lärare som är proffsen i klassrummet och på MasterTeachers får ni en plattform där ni kan dela med er av, samt få ta del av lektionsupplägg, elevexempel, videolektioner samt annat material. Ni är redan experter på att förmedla kunskap till elever, nu får alla landets lärare även möjligheten att inspirera varandra, enkelt och på samma plats!

Din talang som lärare tycker vi ska få synas även utanför klassrummet, och här på MasterTeachers kan du bygga din profil och låta andra bli inspirerade!

Vi har precis lanserat hemsidan och önskar feedback om det uppstår problem med plattformen. All feedback är uppskattad!

Ansök om att bli MasterTeacher

För att ladda ner materialet måste du skapa ett konto som publikanvändare. Det är för att skapa ett trovärdigt och professionellt klimat. Som publikanvändare kan du hjälpa oss att ge feedback på material och på så sätt hjälpa oss att hålla en god standard på innehållet.

När du blivit en publikanvändare kan alla ansöka om att bli en MasterTeacher som delar lektionsupplägg. För att hålla god kvalité så granskas varje ansökan för att besluta att profilens kunskaper kvalificerar sig på MasterTeachers.